Van Hier Accountants

logo vanhier

“Oxygen Events heeft voor MKB accountants Vanhier twee keer tot volle tevredenheid een personeelsevenement georganiseerd. Vorig jaar trokken we met tandems de duinen bij Castricum in voor een roadbook expedition. Dit jaar hebben wij met eendjes van Ducktrail de Beemster en Schermer onveilig gemaakt.

De evenementen zijn beide keren van A tot Z goed georganiseerd en begeleid waardoor wij zelf, als organisatoren vanuit MKB accountants Vanhier, ook van de activiteiten konden genieten, heel fijn

Vanaf het eerste gesprek met Ilse tot en met de dag van het evenement, hebben we prettig samengewerkt. Ilse luistert naar de wensen van het bedrijf en oppert direct ideeën voor het aanstaande evenement. Naar aanleiding van het gesprek ontvingen wij een keurig uitgewerkte prijsopgave waarin diverse activiteiten stonden vermeld. De evenementen zijn beide keren van A tot Z  goed georganiseerd en begeleid waardoor wij zelf, als organisatoren vanuit MKB accountants Vanhier, ook van de activiteiten konden genieten, heel fijn!

De prettige samenwerking, duidelijke afspraken en goede organisatie hebben geleid tot perfect georganiseerde en originele evenementen!”

Marjon van Eijken