Referenties

Claus Logo

“Wij hebben door Oxygen Events ons 25 jarig jubileum laten organiseren. Een weekend in oktober op Ameland met allerlei aktiviteiten met als rode draad het spel “Wie is de mol”. Een fantastische belevenis wat super georganiseerd was door Ilse en Reinier.
We hoefden nergens aan te denken en er alleen maar van te genieten. Alles was tot in de puntjes geregeld! Wat ons betreft was het zeker voor herhaling vatbaar. En dan zeker weer met Oxygen Events”

Claus accountants Haarlem

Cow Hills logo

Na 2x heel veel sneeuwplezier met Oxygen in het Sauerland, was het dit jaar tijd voor iets anders. Oxygen heeft voor ons een stadswandeling door oud Amsterdam georganiseerd vol met bijzondere wetenswaardigheden, gezellige plekken en een te gekke boottocht door de grachten. Ook dit was weer een super geslaagd personeelsevent, vormgegeven door mensen die het écht snappen: Oxygen dus!

Mark de Graaf – Cowhills

Logo Accenture

“Ilse Hofstee, owner of Oxygen Events, organized several activities for Accenture and delivered excellent work. Oxygen Events strives for custom made events and is able to carry out all necessary steps in the process to make events successful.

Janine Exmann
 – Accenture Technology Solutions

CU4IT logo

“Voor Cu4IT heeft Ilse een mooie stranddag georganiseerd. Voor een divers gezelschap (jong, ouder, man, vrouw) was het een heerlijke middag en avond met powerkiten, beachvolleybal en heerlijk eten. Naast de goede afstemming (budget en uiteindelijke prijs was in overeenstemming) was de ontvangst en begeleiding super. Eindelijk geen rompslomp bij het regelen, dit verzorgde Ilse. Een week na het uitje vernam ik dat een collega naar aanleiding van het uitje eigen powerkites (vlieger) gekocht had en dit nu als nieuwe hobby uitoefent. Beter kan niet :).”

Mark van de Pal – CU4IT

QPS logo

Ilse heb ik april 2008 ontmoet via de Networking. We bleken allebei in Castricum te wonen. Daarna dronken we af en toe koffie bij elkaar thuis, gezellig als vrouwelijke ondernemers onder elkaar om ideeën te delen. We zagen elkaar soms bij andere netwerkbijeenkomst zoals Nivo, Goed Contact en BNI. 10 jaar geleden heb ik een ongelooflijke “goeie” catering meegemaakt. Als ik ooit iets te vieren zou hebben wilde ik Chantel inhuren. 5 jaar Q-P-S. Chantel catered nog wel maar heeft geen eigen locatie. Zij somde meteen een aantal zaken op waaraan ik zou moeten denken. En een passende locatie te vinden. Dat was genoeg. Met mijn drukke werkzaamheden, perfectionisme en attentheid zou ik dat niet redden om te organiseren. Mijn god wat komt er veel bij kijken…… Oxygen gebeld. Ilse hoorde mijn verhaal aan en opperde eens voor wat locaties uit te kijken. Vrijblijvend zonder enige pressure. Dat leek me een goed plan. Al vlot werd een en ander teruggekoppeld met bijbehorende prijzen. Keurig binnen het budget wat ik gemeld had (small detail maar wel prettig). En wat verrassend was De perfecte locatie zat er meteen tussen !!. Ilse heeft haarfijn aangevoeld, wie ik ben, wat wil ik uitstralen en wie mijn doelgoep is! Na een paar vlotte gesprekken kon Ilse aan de slag en had ik alleen maar leuke kriebels ! Het resultaat; op een perfecte locatie waar iedere gast onthaast werd en volkomen op zijn gemak voelde werd men getrakteerd met een prima aan het huis verbonden catering met oog voor detail, apart en smaakvol. Ik hoefde alleen maar te genieten. Cadeautjes werden aangepakt, bloemen in het water gezet en ik had daardoor alle tijd voor mijn gasten. Kortom het was waanzinnig perfect geregeld. Het mooiste vind ik om te zeggen dat het lijkt alsof ik het zelf gedaan zou kunnen hebben (maar dan zonder de stress!!) Aan te bevelen als je van je eigen feest wilt genieten, zeker wilt zijn van de meest passende locatie en catering tegen het opgegeven budget. Kortom GEWELDIG.

Quorum Preliminary Sales – Marianne A.H. van de Water-Hogervorst


logo vanhier

Oxygen Events heeft voor MKB accountants Vanhier twee keer tot volle tevredenheid een personeelsevenement georganiseerd. Vorig jaar trokken we met tandems de duinen bij Castricum in voor een roadbook expedition. Dit jaar hebben wij met eendjes van Ducktrail de Beemster en Schermer onveilig gemaakt.

Vanaf het eerste gesprek met Ilse tot en met de dag van het evenement, hebben we prettig samengewerkt. Ilse luistert naar de wensen van het bedrijf en oppert direct ideeën voor het aanstaande evenement. Naar aanleiding van het gesprek ontvingen wij een keurig uitgewerkte prijsopgave waarin diverse activiteiten stonden vermeld. De evenementen zijn beide keren van A tot Z  goed georganiseerd en begeleid waardoor wij zelf, als organisatoren vanuit MKB accountants Vanhier, ook van de activiteiten konden genieten, heel fijn!

De prettige samenwerking, duidelijke afspraken en goede organisatie hebben geleid tot perfect georganiseerde en originele evenementen!

Marjon van Eiken – Vanhier Accountants

Wat een fantastische dag hebben wij op het forteiland van IJmuiden beleefd met alle medewerkers van PepsiCo Zaandam. De organisatie was in handen van Oxygen. Zeer gedreven en uiterst flexibel. Ze begrepen onze wensen en ze hebben de juiste ‘tools’ gegeven om deze dag te laten slagen. Voor de medewerkers een dag om nooit meer te vergeten.

Elise Arends – Pepsico

Logo Teleflex

“Met Oxygen heb ik meerdere malen een kick off meeting georganiseerd. Van een kleine, nationale meeting op 1 dag, tot grotere sales meetings van 4 tot 5 dagen buiten Nederland en waar een grote varieteit van nationaliteiten aan deelnamen. Het bleek een schot in de roos om met hen samen te werken. Al snel na de eerste kennismaking valt me de rust, vriendelijkheid, zelfzekerheid en bekwaamheid van Ilse op. Het is duidelijk te zien dat zij en haar team professionals zijn in het organiseren van succesvolle en professionele meetings en team building events. Ze bleken bovendien te beschikken over een ruim en internationaal netwerk om desgewenst ook buiten de Nederlandse grenzen te treden. Dankzij een vaste, gestruktureerde aanpak wordt zelfs aan de kleinste details gedacht bij de voorbereiding. Het gaf mij vanaf het begin een zeer comfortabel gevoel dat de organisatie in zeer capabele handen is. Waardoor ik in de voorbereiding en bij de meetings zelf, alle aandacht en energie kon richten op de meeting en de deelnemers. Oxygen zorgde achter de schermen voor de rest. En zodoende werden de meetings een groot succes, zodanig dat de deelnemers zelfs enkele jaren later het er nog regelmatig over hebben.”

Franc Wijdeveld – Teleflex Medical