Weekendje Ameland met Dazzleware

Categories: 10 apr 2012

Afgelopen weekend een leuk evenement gehad met het personeel van Dazzleware.

Op vrijdag iedereen verzameld bij Holwerd waar de groep is overgezet met een hele snelle RIB (Rigid inflatable boat). 15 minuten later waren we al in de haven van Ameland. Hier stonden de segways klaar voor de training met fantastisch uitzicht over de waddenzee. Na 20 minuten had iedereen de segway voldoende onder controle om veilig de openbare weg op te gaan. Na een klein tochtje rond Nes naar het Hotel gereden. Daar ingechecked en s’avonds heerlijk gegeten met de groep.

De volgende dag op de segway richting de vuurtoren gereden. Daar in het bos enkele steile klimmetjes en afdalingen geoefend. veel verbazing over wat een segway allemaal kan en via slingerende schelpenpaadjes naar de lunchlocatie op het strand gereden. Na de lunch 2 km gelopen naar de kitebuggyzone en hier met 3 Beaufort de beginselen van het kitebuggy rijden geleerd.

Daarna weer terug ,op nieuwe segways met een volle accu, naar Nes. Mooi om alle verbazende blikken van fietsers en wandelaars te zien als ze 8 segwayers langs zien komen met allemaal dezelfde oranje jassen aan.

Na een fantastische maaltijd weer terug met de veerboot naar Holwerd.

Wil je ook een keer met een groep naar Ameland?

Mail/ bel ons nu voor een passend voorstel: info@oxygen-events.nl of 0251-659795