Vergaderen in de Bakkumse Hoeve

Categories: 02 feb 2012

Unieke vergaderlocatie van Oxygen Events in Castricum: Bakkums Hoeve
Bakkums Hoeve is een sfeervolle en comfortabele groepsaccommodatie. Een verblijf waar u zich bij binnenkomst direct thuis voelt. Een ideale accommodatie voor meerdaagse bijeenkomsten in een informele sfeer. De Bakkums Hoeve is geschikt voor maximaal 26 personen.

Wonen
Beneden vindt u een gezellige woonkamer. In het zitgedeelte staat een lange houten tafel waaraan u ook kunt vergaderen. Bakkums Hoeve beschikt over een complete open woonkeuken met 6-pits gasfornuis, een oven en Amerikaanse koelkast. In de bijkeuken staan twee vaatwassers en een magnetron. Kookgerei, bestek en boerenservies zijn aanwezig.

Sanitair

Op de begane grond bevindt zich het gescheiden dames- en herensanitair met douches en toiletten. Op de bovenverdieping vindt u een ruime familiebadkamer met douche, toilet en wastafel.

Slapen 

Bakkums Hoeve heeft 9 slaapkamers: 4 vierpersoonskamers en 5 tweepersoonskamers. Elk slaapvertrek heeft een geheel eigen stijl en is ingericht in nostalgische sfeer.

Zakelijk 

Bakkums Hoeve is uitstekend geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. U kunt hier samenkomen in een informele en ongedwongen sfeer waar u buiten het kader denken wordt gestimuleerd. Vooral creatieve sessies zijn erg geschikt voor deze accommodatie. Door de unieke ligging in het duingebied en aan het strand zijn er volop mogelijkheden. Voor een zakelijk verblijf is Bakkums Hoeve alleen te reserveren van dinsdag t/m donderdag.

Als u open staat voor vernieuwing en de creatieve geest van uw medewerkers of relaties maximaal de ruimte wilt geven belt u ons dan!

Ik wil meer weten!