Trading City

Categories: 14 feb 2012

Trading City is één van de meest hilarische dinnershows van Nederland. Rondom een exquise diner vindt een theaterspektakel plaats waarin uw gasten zelf de hoofdrol spelen. Kennismaking, teambuilding, plezier en interactie zijn de belangrijkste peilers van dit uitermate succesvolle evenement.

Trading City is imaginaire stad waar mensen van over de hele wereld samenkomen om elkaar te ontmoeten, vermaakt te worden en lekker te eten, maar vooral om handel te drijven op een niet alledaagse manier!

Als de gasten Trading City betreden zijn ze onderverdeeld in verschillende BV’s die elkaar hevig beconcurreren, want de rijkste BV mag zich winnaar van the Trading Game noemen.

En geld verdienen heeft een bijzonder karakter in Trading City, want voor alles moet worden betaald. Zelfs het diner is inzet van the Trading Game!

En terwijl koersen stijgen of kelderen, probeert iedere speler om de aandelen op het hoofdgerecht, de lease contracten voor het bestek en alle andere handel, zo voordelig mogelijk in zijn bezit te krijgen.

Er ontspint zich een show vol onverwachte wendingen en hilarische momenten met een wervelende competitie, die onder leiding staat van een team van veelzijdige acteurs en artiesten.

Kortom: theater, interactie, lekker eten en een spetterende muzikale finale, maken Trading City een fantastische parodie op de wereld van het grote geld en een onvergetelijke show waarover men nog jaren napraat!

Kernwoorden:

  • Teambuilding
  • Interactie
  • Hilarisch
  • Theater
  • Kennismaking
  • Muzikale finale

Toepassing: 4 uur durend in combinatie met diner