Oxygen Events ontzorgt door in het volledige traject van een evenement de beste mensen op de juiste posities op de juiste momenten te plaatsen


Jarenlange ervaring

Onze jarenlange ervaring zie je in alle projecten terug. De instructeurs en projectmanagers van Oxygen Events zijn tijdens de evenementen een rots in de branding voor onze opdrachtgevers.  Begonnen als echte outdoor event specialist met een voorliefde voor het strand liepen we eind jaren negentig altijd al voorop als het ging om vernieuwende en verrassende activiteiten. Door de jaren heen hebben we ons aanbod steeds verder verbreed. We kunnen nu rustig zeggen dat we een totaalconcept leveren voor elk zakelijk event, groot of klein. Deze drang om te innoveren hebben we altijd vastgehouden en lopen zo nog steeds voorop als het gaat om de laatste ontwikkelingen. Een recent voorbeeld hiervan is Oxygen Segway, een uniek aanbod van segway activiteiten voor de zakelijke én particuliere markt. Kijk voor onze werkwijze, tours en clinics op www.oxygen-segway.nl

Improviseren
Juist de onvoorspelbaarheid van een omgeving als het strand heeft ons de fijne kneepjes van organiseren en improviseren geleerd. Hoewel het strand nog steeds een belangrijk onderdeel is van ons aanbod, zijn we door de jaren heen op een zeer breed vlak gegroeid. Door alles tot in de puntjes te organiseren ontstaat er rust en ruimte om direct in te spelen op een onverwachte wending of wijziging. Een kwaliteit die je alleen met jaren ervaring opbouwt en waar we bijzonder trots op zijn.

Breed dienstenpakket
Van kitebuggyen tot een kick-off meeting op Malta en van een toertocht met bugxters tot een relatiedag op Forteiland IJmuiden; Oxygen Events heeft de kennis, ervaring en de locaties om van elk event een onvergetelijke ervaring te maken. Niet alleen in Nederland maar ook in heel Europa kennen we de mooiste locaties die de perfecte setting scheppen voor uw event. We regelen de reis, de overnachting, de catering en het hele programma van A tot Z. Grenzeloze ontzorging, zullen we maar zeggen.

LEF-Penning 2012
Tijdens het ondernemerscongres in november 2012 ontvingen Erik Schippers en Ilse Hofstee van Oxygen Events de Rabobank LEF-Penning. In het juryrapport werd dit als volgt gemotiveerd: “Het getuigt van lef om in deze tijd een grote investering te doen. Met de start van activiteiten met de segways heeft Oxygen aangetoond het aan te durven om nieuwe activiteiten te ontplooien. Activiteiten die bovendien een mooi voorbeeld zijn van duurzaamheid. Zo worden de tours in Schoorl georganiseerd in samenwerking met Staatsbosbeheer.
Lees hier het volledige artikel over Oxygen en de LEF-penning: Rabobank dichterbij

JA! Ik wil weten hoe ervaring het verschil maakt

WE ZIJN ERVAREN IN:

 • Personeelsuitjes
 • Vergaderen op unieke locaties
 • Bedrijfsfeesten
 • Kick-off meetings
 • Incentives
 • Relatiedagen
 • Bedrijfsborrels
 • Openingsfeesten
 • Evenementen in het buitenland
 • Netwerk events
 • Segway Tours