Meetings

U heeft in Oxygen Events de juiste partner gevonden als het gaat om meer dan alleen activiteiten. Al jaren verzorgen wij voor onze opdrachtgevers ook vergaderlocaties, catering, eventuele overnachtingen en alle aanverwante zaken.

Wij brengen graag onze bijzondere meetinglocaties onder uw aandacht. Wilt u uw eigen strandpaviljoen? Of vergaderen in een monumentaal architectonisch pand? Brainstormen in een vuurtoren? Een teamsessie in een fort? Voor alle groepsgroottes organiseren wij meetings, eventueel gecombineerd met teamactiviteiten.
Als u open staat voor vernieuwing en de creatieve geest van uw medewerkers of relaties maximaal de ruimte wilt geven belt u ons dan!

Oxygen Events fungeerde als rots in de branding om de hele bijeenkomst vlekkeloos te laten verlopen.

Team meeting in de Belgische Ardennen

Bewezen resultaat: Teleflex Medical
Van begin tot eind organiseerde Oxygen Events een 5-daagse sales kick-off in de Belgische Ardennen voor 80 personen. Oxygen Events fungeerde als rots in de branding om de hele bijeenkomst vlekkeloos te laten verlopen met airport transfers, hotelovernachtingen, catering, meeting, break out rooms en een spectaculair teambuildingprogramma.

Wilt u ook uw evenement tot in de puntjes geregeld hebben? Bel ons dan nu: 0251-659795 en vraag naar Ilse Hofstee.

Ik wil meer weten over unieke Meetings!