Incentives

Een incentivereis is een uitstekende manier om de inzet van uw medewerkers te belonen. In overleg met u bepalen we welke doelstellingen u wilt bereiken en de voorkeur van uw bestemming. 

In het verleden hebben wij met Oxygen Events en als freelancer voor andere incentivebureau’s, al veel zakelijke evenementen in het buitenland uitgevoerd. Engeland, Polen, Italië, Frankrijk, Denemarken, België en Malta zijn landen waar wij al hebben mogen werken. Ons motto is:

het maakt niet uit waar een evenement plaatsvindt, je moet het gewoon goed regelen

Om de kosten voor u, de opdrachtgever, laag te houden werken wij met lokale agentschappen. Zij kennen de mooiste plekjes en de beste prijzen. Op al onze buitenland evenementen gaat altijd een Oxygen projectmanager vanuit Nederland mee.

Bewezen resultaat: O&i
In het jubileumjaar van O&i organiseerde Oxygen Events een 3-daagse reis naar het zonnige Malta om alle 130 medewerkers te bedanken. Het afwisselende programma bestond o.a. uit: een avontuurlijke jeepsafari op Gozo, een charterzeiltocht naar Comino en een spetterende feestavond in een Maltese farmhouse.

Ik wil meer weten over Incentives!